Samsung Netbook 2010 [Les]
Samsung støvsugerrobot [Les]
Phillips nettTV [Les]
 
Dødelig leppestift:
Mini
Kjøp klokke med god samvittighet
Verdens tynneste OLED-skjerm?
Ulysse Nardin - The Cairman: Mobilen sjefen din vil dø for
10 iPad-omtaler
zoomIt løser iPhones svakhet
HD3 Black Pearl
Hva i all verden har hun rundt halsen?
iPhone Transfer løser iTunes-problemet
Vi har prøvd Nexus One
Verdens søteste mobiltelefoner
Maxi
Møt Ford Focus RS500
Carbon E7: Rå amerikaner
Fiesta-monster
Monstersykkel
Subaru som er klar for vinteren
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4

Ulysse Nardin - The Cairman: Mobilen sjefen din vil dø for

Så lekker, så uoppnåelig.
dingz.no: Det er ikke lett å være sjef i dag. Ikke bare blir lederlønninger og superbonuser uglesett og diskreditert i det vide og brede, den irriterende askeskyen har også gjort at man nå har måtte ventet i dagesvis på at firmajeten skal kunne ta en snartur til London for å bytte ut de konjakkflekkede skjortesnippene.

Så hva skal man bruke sine velfortjente dukater på da? Svaret er selvsagt Chaiman-mobilen fra Ulysse Nardin, en telefon så lekker og antagelig så dyr at den vil sikre deg et livslangt æresmedlemskap i gutteklubbene vi vanlige lønnsslaver ikke engang vet hva heter.
video
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom

Ulysse Nardin

Snobbete luksusmobiler er selvsagt ikke noe nytt, se her, her, her, og her, men denne modellen har noe mer enn bare et rålekkert utseende: Den har også hjerne.

Forklaringen er selvsagt at mobilen bruker Android, operativsystemet til Google, og du får dermed tilgang til en drøss med applikasjoner fra Android Market, noe som er helt uvanlig for slike luksusmobiler.

Forøvrig har den håndlagde Chairman-mobilen en trykkfølsom skjerm på 3,2 tommer, et kamera på 8MP, og 32GB minne, noe som er praktisk når du skal lagre alle styredokumentene du selvsagt er belemret med å lese gjennom.

Verdt å nevne er også du her ikke trenger å huske PIN-koden på mobilen, en fingeravtrykksleser sørger her for at ikke din kone eller sekretær snuser rundt i innboksen...

Siden Ulysse Nardin er mest kjent for å lage nydelige urverk, er mobilen utstyrt med noe de kaller "proprietary rotor improvements". Selv aner vi ikke hva det betyr, men det loves i hvert fall at dette er med på øke batteriets levetid, som forøvrig er oppgitt til 8 timers tale og 30 dager stand-by.

Luksusmobilen vil ikke bli laget i mer enn 1846 eksemplarer, noe målgruppen helt sikkert synes er litt i overkant mange. Har du først brukt et lite statsbudsjett på å kjøpe deg en, så vil du jo helst ikke oppleve at dine forretningsforbindelser har kjøpt den samme...

Mobilen kan selvsagt fås i ulike fargekombinasjoner, og kan forhåndsbestilles her. Prisen er ikke oppgitt, men lurer du på hva moroa koster har du antagelig ikke råd...

Kilde: Ulysse Nardin og Engadget
Les mer om: mobil, luksus, galskapDel saken pa Facebook Del saken pa Nettby
Siste kommentarer:

Navn:
Melding:
Skriv
kode:

Flere perler i dingz-arkivet: Mini Maxi Hjemme Borte Test Proto Nonsens