Samsung Netbook 2010 [Les]
Samsung stvsugerrobot [Les]
Phillips nettTV [Les]
 
Dingsen alle har rd til:
Proto
WoW: Sound Blaster World of Warcraft
Sony BDP-S470 og S570 er klare for 3D
Er Spiga verdens minste PC?
Her er Apples iPad
WOW: Dette er en helt ny TV fra LG
LG HR500: Den nye drmmespilleren
En skikkelig smart HDMI-kabel
Sjefens nye leke
Verdens tynneste LED TV?
Uno var kanontff
Maxi
Mt Ford Focus RS500
Carbon E7: R amerikaner
Fiesta-monster
Monstersykkel
Subaru som er klar for vinteren
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4

Verdens tynneste LED TV?

Gjør selv fotomodeller misunnelige...
dingz.no: Design blir stadig viktigere i kampen om kundene, og i de siste årene har Samsung fått mye velfortjent skryt for å være blant de beste i klassen.

I år har det spesielt vært LCD TV-ene med LED-kantbelysning som har fått kundene til å dra kredittkortet, for med en dybde på rundt 3 cm er Samsungs LED TVer noe av det slankeste som finnes på markedet akkurat nå.
Test av Samsungs 6000 og 7000-serie får du her!

Men det som er bra for Samsung er selvsagt en torn i øyet hos konkurrentene, og vi tipper derfor champagnekorkene spratt hos erkekonkurrenten LG når de klarte å krympe livvidden i TV-verdenen ytterligere.

2,6 cm!

I følge Gizmag er deres nye 42-tommer kun 2,6 cm dyp, eller omtrent halvparten av hva TV-ene til LG hadde som dybdemål i forrige generasjon. Merk deg at det fortsatt er LCD TV-er med LED-kantbelysning vi snakker om, så selv om det strengt tatt er få millimeter man kutter med så er det likevel imponerende.

TV-en vil bli vist for publikum for første gang under CES-messen i januar måned.

Ikke glem!

Grunnen til at produsentene klarer å lage TV-ene så tynne er som sagt at de benytter seg av LED-teknologien kalt Edge-LED, der LED-diodene er festet i TV-rammens ytterkant.

Dette fungerer helt ok, men det er altså fortsatt slik at du vil få den beste bildekvaliteten ved å ha LED-diodene plassert direkte bak selve TV-panelet, slik som du blant annet får på denne Philips-modellen som vi også har kåret til årets beste TV.

Hvor tynt kan det bli?

TV-produsentenes race etter å lage de slankeste modellene tar stadig nye steg, og vi har selv sett bilder av prototyper fra Samsungs indre gemakker som viser LED-modeller som er under centimeteren dype. Slankehysteriet kommer med andre ord til å fortsette...

Noen lurer kanskje også på hvor det blir av OLED-modellene? Svaret er at de fortsatt lar vente på seg: Hovedgrunnen er at de fremdeles er alt for dyre å produsere i store størrelser, samtidig som LCD TV-ene med LED-belysning stadig har et utviklingspotensiale.

Kilde: Engadget.com
Les mer om: tv, hjemmekino, flat-tv, lg, samsung, ledDel saken pa Facebook Del saken pa Nettby
Siste kommentarer:

Navn:
Melding:
Skriv
kode:

Flere perler i dingz-arkivet: Mini Maxi Hjemme Borte Test Proto Nonsens