Samsung Netbook 2010 [Les]
Samsung stvsugerrobot [Les]
Phillips nettTV [Les]
 
:
Maxi
Mt Ford Focus RS500
Carbon E7: R amerikaner
Fiesta-monster
Monstersykkel
Subaru som er klar for vinteren
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4
Compasseo 600:

GPS-test: Packard Bell

Det viktigste for en GPS er at du kan stole på at den får deg fra A til B. Det gjør ikke denne.
dingz.no: Packard Bells nye GPS gjorde et godt førsteinntrykk da den dukket opp på testlabben. Pianolakkrammen gjør at den ser bra ut, og de norske skjermmenyene er oversiktlige og gjør programmeringen enkel.

Når prisen i tillegg ikke er på mer enn 2300 kroner hos billigste nettbutikk var det derfor bare smilende fjes som labbet ut til bilen, før vi la ut på den vante testruten vi kjører på alle våre test-GPSer. Dessverre gikk det meste galt derfra og ut.
video
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
 KONKLUSJON
 Packard Bell Compasseo 600
 
  PRIS 2300
  DETALJER Norden på minnebrikke, Europa på DVD, billader, USB-kabel.
Utseende & pris
Finner ikke fram, trafikk-farlig
  YTELSE
  M HA FAKTOR
  DINGZ.NO TOTALT
  Lignende produkter fra:
mpx.no
Komplett.no
Expert
Trykk på knappene til venstre for å se video av hva som gikk galt. Pssst! Skru opp lyden og velg kvalitet på videoen etter hvor rask bredbåndslinje du har.

Ok start.

Skjermen er på 3,5 tommer og holder i massevis for å få med seg kartinformasjonen. Fordelen med liten skjerm er at det blir enkelt å få plass til enheten i hanskerommet. Ulempen er at det blir litt for lett å taste feil på den trykkfølsomme skjermen. Prisen tatt i betraktning er dette likevel ingenting å trekke for.

Når alt fungerer er også GPSen rask til å beregne ny rute om du kjører feil. Problemet med treg oppdateringshastighet, som tidligere var irriterende på rimelige produkter, ser altså ut til å være løst.

Men så gikk dessverre alt i stå for Packard Bells GPS.

Trafikkfarlig.

De første problemene kom da vi kjørte på en av sidegatene til E6, ved Alnabru i Oslo. Da vi prøvde å komme ut igjen på motorveien var nemlig ikke GPSen med i det hele tatt.

Det begynte med at den hoppet over en avkjøring der vi burde tatt til venstre, og fortsatte med at den ville ha oss forbi et "forbudt for motorvogn"-skilt og, litt senere, et "innkjøring forbudt"-skilt. Hadde vi fulgt GPSen her hadde vi havnet i motgående kjørefelt på E6. Det er, for å si det pent, ikke bra.

Da vi så snudde bilen og prøvde å komme oss ut fikk vi nye anvisninger, men som dere ser ved å trykke på videoknappene øverst til venstre, ledet bare dette oss inn i en ny blindvei.

Oppsummering.

Tross gunstig pris og flere gode kvaliteter kan vi dessverre ikke anbefale denne GPSen. Grunnen er at den i verste fall kan være trafikkfarlig ved at den leder deg ut i trafikkfarlige situasjoner.

Vi opplevde forøvrig samme feil et helt annet sted i byen, og også da oppstå problemene i nærheten av store motorveier. Dette kan skyldes at GPSen ikke klarer å skille mellom paralellgatene og hovedveien, men er uansett ikke tillitsvekkende. I dette tilfellet måtte vi faktisk slå opp i vår gamle kartbok for å finne fram til vårt mål for turen. Dette er noe vi aldri har vært nødt til å gjøre med noen annen av de andre GPSene vi har testet, og de har alle blitt brukt på de samme rutene.

Moralen er enkel: Hold deg unna.Trykk her for å se hvilke GPSer vi anbefaler!
Les mer om: dingz test, gpsDel saken pa Facebook Del saken pa Nettby Facebook
Siste kommentarer:

Navn:
Melding:
Skriv
kode:

Flere perler i dingz-arkivet: Mini Maxi Hjemme Borte Test Proto Nonsens