Samsung Netbook 2010 [Les]
Samsung stvsugerrobot [Les]
Phillips nettTV [Les]
 
Ddelig leppestift:
Mini
Kjp klokke med god samvittighet
Verdens tynneste OLED-skjerm?
Ulysse Nardin - The Cairman: Mobilen sjefen din vil d for
10 iPad-omtaler
zoomIt lser iPhones svakhet
HD3 Black Pearl
Hva i all verden har hun rundt halsen?
iPhone Transfer lser iTunes-problemet
Vi har prvd Nexus One
Verdens steste mobiltelefoner
Maxi
Mt Ford Focus RS500
Carbon E7: R amerikaner
Fiesta-monster
Monstersykkel
Subaru som er klar for vinteren
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4

Nytt fra Finland

6151, 6080 og 1110. Lotto-rekka? Nei, nye billigtelefoner fra Nokia med relativt dyre spesifikasjoner.
dingz.no: 3G-nettet har så langt forblitt en kuriositet som mange vet hva er, men som veldig få faktisk bruker. Det er kanskje ikke så rart når både trafikken og telefonene så langt har kostet en liten månedslønn.

Nokia prøver nå å gjøre noe med den siste biten, ved å lansere 6151 - 3G-telefonen som kommer rett under den psykologisk viktige grensa på 2000 kroner. Det vil si, det med psykologien fant vi på nå, men en behøver ikke embedseksamen for å se at det er sant.
video
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
6151 har et litt snaut kamera på 1.3 megapiksler, 30 MB brukerminne, musikkspiller, FM-radio, blåtann og Push-to-talk - en tjeneste som ikke er forbeholdt telefonselgere som ikke tar nei for et svar, men derimot er en slags walkie talkie-funksjon for mobilbrukere.

Skulle du finne ut at de 30 megabytene med internminne er litt i snaueste laget, kan du utvide lagringskapasiteten med såkalte micro-SD-kort.

Forøvrig er det verdt å merke seg at Nokia prøver å omdøpe deler av mobiltelefon-sortimentet sitt fra "mobil" til "terminaler". For vår del fører det bare til deprimerende assosiasjoner til flyplasser og utsatte flyavganger, men det er nok bare oss.

Trykk på bildene til venstre for store bilder av de nye modellene!

Alt vi tar i blir til gull.

6080 er en helt grei Series 40-kameratelefon med spesifikasjoner midt på treet, som i dette tilfellet betyr VGA-kamera, FM-radio, xHTML-nettleser, Sudoko-spill, Edge, et display på 128x160 med 65 536 farger (vi har ikke telt alle) og en beskjeden vekt på 91 gram.

Telefonen er først og fremst laget for Asia, men ettersom den kommer i en utgave med gull-lys, antar vi at bling-bling-syke nordmenn også vil få anledning til å dra kredittkortet.

6080 vil få en pris på rundt 1500 kroner.

Lettvekter.

Helt nederst på lanseringsstigen finner vi Nokia 1110i. Den er ifølge den finske mobilprodusenten rettet mot «førstegangsbrukere», et begrep som umulig kan være særlig relevant lenger, i og med at selv 2-åringer i dag regnes som erfarne mobilbrukere, hvis første ord er enten «SMS» eller «MMS».

1110i lokker følgelig med basisfunksjonalitet som nettopp tekstmeldinger og, vel, ringefunkasjonalitet, i tillegg til å være utstyrt med ulike former for kostnadsovervåkning slik at ikke telefonregninga til poden igjen overstiger 3000 kroner i måneden.

Telefonen veier 80 gram, har en påstått standbytid på opptil 15 dager, og vil koste omtrent like mye som et kontantkort, det vil si rundt 400 kroner.
Les mer om: dingz miniDel saken pa Facebook Del saken pa Nettby Facebook
Siste kommentarer:

Navn:
Melding:
Skriv
kode:

Flere perler i dingz-arkivet: Mini Maxi Hjemme Borte Test Proto Nonsens