Samsung Netbook 2010 [Les]
Samsung stvsugerrobot [Les]
Phillips nettTV [Les]
 
Dingsen alle har rd til:
Proto
WoW: Sound Blaster World of Warcraft
Sony BDP-S470 og S570 er klare for 3D
Er Spiga verdens minste PC?
Her er Apples iPad
WOW: Dette er en helt ny TV fra LG
LG HR500: Den nye drmmespilleren
En skikkelig smart HDMI-kabel
Sjefens nye leke
Verdens tynneste LED TV?
Uno var kanontff
Maxi
Mt Ford Focus RS500
Carbon E7: R amerikaner
Fiesta-monster
Monstersykkel
Subaru som er klar for vinteren
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4

Utegriller for ekte menn

Sommer er sol, sand og grilling. Mye grilling. Men bare hvis du har utstyret i orden.
dingz.no: Er du lei av at naboen skryter av Weber-grillen sin har du definitivt kommet til rett sted.

Blar du deg gjennom bildespesialen til venstre får du nemlig se åtte griller som er så tøffe at du ikke vil tenke på fore dem med noe annet enn biffer som er så blodige at det ser ut som de kommer rett fra akutten.
video
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom

Lesernes favoritter.

Da Neatorama lagde en samlesak over de kuleste grillene, ble de bombet med tips om alle godbitene de hadde oversett. Her viser vi deg derfor de de tøffeste modellene fra topplista + ett morsomt bidrag fra en av våre lesere.

1. Keg-A-Que er den andre grillen i bildespesialen, og ser ut som en øltønne når den ikke er i bruk. Perfekt for landets ølhunder med andre ord, og ettersom den ikke koster mer enn 50 dollar får den også plusspoeng for prisen. Her har du nemlig råd til mye mat og drikke ved siden av selve grillen.

2. Pansergrillen viser hva som egentlig befinner ser under panseret på fete amerikansek pick-uper. Dessverre er denne fortsatt på tegnebrettet, men lekker: Det er den definitivt.

Har du våpendilla er det imidlertid bilde 3 og 4 du kommer til å digge, her er nemlig grillene formet som gamle seksløpere. Dette er kanskje en unødvendig presisering, men ja; de kommer begge fra Texas...

Pick-up-grillen er bilde nummer 5, og er med på lista fordi den alltid følger med deg. Som du ser av bildet er det jo bare å parkere bilen og fyre opp. Gjerrigknarken i oss setter også pris på at du kan svinge grillen litt unna selve bilen, sånn at du slipper å svi av for mye lakk når du mekker Beef-burgere til den store gullmedaljen.

Lurer du på hva du skal gjøre med det gamle bilvraket du har i garasjen bør bildet av Austin-Healey-grillen sette fantasien i sving. Men før nostalgitrippen slår inn for alvor bør du vite at dette er ingenting imot den utrolige Hemi-grillen på bilde nr 7 :

Chrysler-gruppen ba nemlig kundene sine om innspill på nye bruksområder for denne gigantmotoren. For ikke bare ser den sinnsyk ut, den 5.7-liter store V8-eren virker også...

Har du tips til fete utegriller? Send oss et tips her!

Psst: Vi har nå lagt inn en kjempekul grill fra leser Erik Riul i bildespesialen til venstre som anbefales på det varmeste - takk for bidraget :-)

Kilde: Neatorama
Les mer om: dingz hjemme, dingz nonsens, dingz protoDel saken pa Facebook Del saken pa Nettby
Siste kommentarer:

Navn:
Melding:
Skriv
kode:

Flere perler i dingz-arkivet: Mini Maxi Hjemme Borte Test Proto Nonsens