Samsung Netbook 2010 [Les]
Samsung stvsugerrobot [Les]
Phillips nettTV [Les]
 
N fr ogs Viasat TV 2 HD:
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4
Den perfekte sofa?
Grundig: Ta opp rett i TV-en
Folkereceiver fra Onkyo: TX-SR608
Krell Evolution 555: Blu-ray for millionrer
Endelig fremtidssikre hjemmekinoanlegg
Maxi
Mt Ford Focus RS500
Carbon E7: R amerikaner
Fiesta-monster
Monstersykkel
Subaru som er klar for vinteren
Hjemme
Bose: Lifestyle V-Class
Styr din Samsung-TV med iPhone
Nydelige BeLab 11
Denne TV-en har Android!
Denon lanserer HDMI 1.4
Borte
Thodio A-box: Musikk med smell
Samsung P150 og PL100 smiler til deg
Ikke drikk av disse ...
Sony MDR-NC7 hodetelefoner testet
Bose QuietComfort 15: Ny toppmodell
Borte
WoW: Sound Blaster World of Warcraft
Sony BDP-S470 og S570 er klare for 3D
Er Spiga verdens minste PC?
Her er Apples iPad
WOW: Dette er en helt ny TV fra LG

Se framtidshuset i video og bilder!

I USA har de styrt husene sine via knapper og LCD-paneler i årevis, Nå har trenden kommet til Norge.
dingz.no: I god MTV Cribs stil drømmer du selvsagt om flate TVer og surroundanlegg i et hvert rom, vinduer som åpenbares og skjules bak fjernstyrte markiser, samt en oppvarmet jacuzzi på terrassen slik at du er sikker på at naboene dine får med seg all moroa.

Problemet er selvsagt at selv om du hadde hatt råd til å oppfylle drømmen, så hadde hele greia vært så avansert at du hadde trengt et helt team med ingeniører for å styre sulamitten. Vi skal heller ikke unnlate å nevne at du også måtte hatt spenst som en høydehopper for å unngå å sitte fast i kabelstrekket fra helvetet rundt omkring i det gigantiske huset ditt.
video
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
click2zoom
Men sånn er det heldigvis ikke lenger.

Trykk på videoknappen til venstre for å få en rundtur i hele huset!

Uptown i blazer-beltet.

Gutta med god råd har nemlig innsett hvor utrolig behagelig det er når proffe folk installerer fett utstyr i kåken. Og hvem kan egentlig si dem imot når stikkordene er riktig oppsett og nada kabelrot?

Diskrè eleganse er nemlig i tiden, og mange synes god lyd blir enda mer imponerende når de ikke helt forstår hvor den kommer fra. Vi skal heller ikke gleme misunnelsesfaktoren, for når projektoren kommer ut fra en luke i taket når filmen settes på, er du ikke langt unna å bli en skikkelig snakkis i nabolaget.

Bla deg gjennom bildespesialen til venstre og se videoen for eksempler fra det norske visningshuset.

Trenden med proff-installasjon kommer selvsagt fra USA, og selv om rådyre spesialløsninger allerede er å finne i norske hjem, er det først nå vi begynner å se konturene av rene norske konkurrenter på markedet. Norske Adapt er en av disse.

Dyrt, men enkelt.

Målet til Adapt HomeControl er å lage et så enkelt oppsett ut fra kundens behov, at selv de med teknoangst vil la seg rive med. Du kan velge å bruke hele eller deler av ditt eksisterende utstyr, eller du kan få veiledning om hvilke nye komponenter du bør installere.

Det er likevel ingen grunn til å legge skjul på at dette fortsatt vil være for de som har god råd. For selv om selve hovedenheten vil ligge rett under 20.000 kroner, vil du selvsagt måtte betale ekstra for alle tilleggsenhetene du monterer omkring i boligen. Og oppå der igjen kommer også selve avspillingsutstyret og de skjulte høyttalersystemene. Vi tipper 100.000 kroner forsvinner kjappere enn du rekker å si eureka, og det eneste som er sikkert her er at det ikke finnes noen øvre grense.

Hovedprinsippene er enkle: Alt som kan styres via en fjernkontroll skal i stedet styres via Adapts eget styringssystem, som enten monteres på veggen eller er installert på PDA-en som ligger strategisk ved siden av sofaen.

Har du noen gang hatt en programmerbar fjernkontroll med makro-funksjoner forstår du kjapt hvordan det hele fungerer. Skal du se på en DVD kan det for eksempel være nok å trykke på en knapp på kontrollen for å sette i gang en hel rekke med begivenheter:

Lysene dimmes og vinduene blendes, projektoren senker seg ned fra en luke i taket og lerret trekkes ut og hele surroundsystemet er stilt inn slik at det eneste du trenger er en god film. Du finner eksempler på alt dette i bildespesialen og videoklippene til venstre!

Styrer og ser alt.

Systemet kan altså gi deg full kontroll over alt av lys og varme, lyd og bilde, markiser/persienner, samt oversikt over hva som er slått på eller av i huset. Veggpanelet lar deg også sende e-post- og SMS-meldinger, og dette er lagt opp slik at selv de minste i familien forstår hvordan.

Totalt har standardoppsettet hele 12 ulike lyd og bilde-kanaler, og da har du igjen fire andre kanaler som for eksempel kan brukes til å overvåke inngangsdøren eller barnerommene i huset. Siden du selvsagt lever i tiden og forventer effektivitet er det også greit å vite at systemet kan gi deg direkte informasjon på skjermen om f.eks. rutetider og børskurser.

Lyst til å se mer? Bla deg gjennom bildespesialen og se videoen øverst til venstre i artikkelen - eller kontakt Adapt for mer info.
Les mer om: dingz hjemmeDel saken pa Facebook Del saken pa Nettby
Siste kommentarer:

Navn:
Melding:
Skriv
kode:

Flere perler i dingz-arkivet: Mini Maxi Hjemme Borte Test Proto Nonsens